Freepik
Ilustracija

Za period od 9. do 12. jula 2021. godine!

Petak je dan bez većih promena, ali nas uvodi u jedan veliki kosmički preokret na nebu kada će se pojaviti mlad Mesec u Raku. U podnevnim satima 9. jula Mesec u Raku kreira sekstil sa Uranom u BIku i podstiče nas da se sve više fokusiramo na svoje ambicije i ostavrenje onoga što želimo. Bićemo odlučni i domišljati na poslu, a u finansijama srećne ruke. Ovo je dan kada treba malo dublje da istražimo svoje metode i prilike za napredovanje.

U subotu nas očekuje mlad Mesec u Raku. Svaki mlad Mesec je faza u kojoj se nadamo pozitivnim promenama i otvaranju nekih novih vrata života. Ovaj će nas ipak malo više testirati. Otkriće naše namere i tajne, inteziviraće maksimalno osećanja – toliko da nećemo znati gde da usmerimo te emocije. Najbolje je da uključite razum i sva čula, jer vas srce ovih dana može dovesti do iluzija i prevariti.
Posebno na ovaj dan izbegavajte konflikte, naročlito u ljubavi sa partnerom. Neke reči kada se izgovore ostavljajuu ozbiljan ožiljak na srcu i nemoguće je da ih povučete. Sa druge strane, radujte se pokretačkoj energiji i inicijativi. Ukoliko pravite analize i pazite na svoje korake, sve će biti sasvim u redu.

Negativan uticaj mladog Meseca ublažiće trigon sa Neptunom koji daje impresivan duh, aktivnu maštu, dobru empatiju i izvrsno razumevanje umetnosti. Atraktivni smo, sanjivi i entuzijastični i imamo bogatu viziju.

U nedelju 11. jula Merkur će preći u znak Raka i više se orijentišemo ka prošlosti i koristimo svoje iskustvo. Imamo dobro pamćenje, posebno kada je reč o greškama koje smo napravili. Merkur u Raku podstiče intelektualnost, bistar um i zainteresovanost za širenje znanja. Ipak, Rak je emotivan znak, pa je moguće da će mnogi biti posvećeni drugima, prijateljima, partneru, porodici.

Večernji sati u nedelju donose blagu buru zbog kvadrata Meseca i Urana. Tokom ovog perioda možemo biti kscentrični, svojeglavi, fanatični, prekomerni, razdražljivi i hiroviti. Skloni smo promenljivim raspoloženjima, iskočenjima iz koloseka i neprijatnim situacijama. Ljubav može biti na testu što može dovesti do udaljavanja od partnera ili do nepovoljnog ljubavnog života.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here