EPA/NINA PROMMER
Viktorija Bekam

Zvezda novog broja grčkog izdanja Voga je Viktorija Bekam koja je snimila poprilično vrući editorijal čisto da nas podseti da je još u formi.

Dizajnerka i bivša Spajsica Viktorija Bekam na naslovnoj strani pozirala je u elegantnoj kraljevskoplavoj plisiranoj haljini s jednim rukavom i visokim prorezom na donjem delu u kojoj izgleda kao grčka boginja.

Haljinu potpisuje grčki brend Zeus + Dione, što je za Viktoriju bio poprilično neočekivan izbor jer je obično viđamo samo u odeći s potpisom njenog istoimenog brenda, ali da se radi o izuzetku koji potvrđuje pravilo dokazala je fotkom iz editorijala na kojoj nosi svoje komade.

Ipak, na njoj je garderoba u drugom planu.

Četrdesetpetogodišnja majka četvoro dece pokazala je fantastične manekenske noge u vrućem šortsu boje cigle koji je iskombinovala s glamuroznom košuljom s volanima u istoj plavoj nijansi kao što je haljina koju nosi na naslovnoj strani. Ovo za nju netipično golišavo izdanje oduševilo je njene fanove koji su je na društvenoj mreži počastili brojnim komplimentima i stotinama hiljada lajkova.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime