EPA-EFE/NINA PROMMER
Vil i Džejda Smit

Poznati glumački par Vil Smit i Džejda Pinket Smit kupili su novu vilu u Kaliforniji, a za svoj novi dom izdvojili su 11,3 miliona dolara.

Tokom 26-godišnje veze glumački par je postigao mnogo, bilo da glumi, peva, repuje ili producira, može učiniti naizgled sve – uključujući ulaganje u brojne impresivne nekretnine širom sveta.

Stoga njihov portfelj nekretnina ima prilično velik raspon, uključujući vilu u Kalabasasu, pa čak i kuću od 2,5 miliona dolara.

Smitsi će bit prvi stanovnici potpuno novog doma u Hiden Hilsu u Kaliforniji. Par je platio 11,3 miliona dolara za kuću od 10.417 kvadratnih metara koja je završena 2020. godine i na tržištu je od juna te godine.

Unutrašnjost vile opremljena je neutralnim tonovima uz savremeni nameštaj, sa kaminom. Poseduje, između ostalog, kućni bioskop, igraonicu, teretanu sa parnim kupatilom i vitrinu za vino. Svih šest spavaćih soba imaju sopstvena kupatila.

Smitsi poseduju i drugo imanje u Hiden Hilsu od 2003. godine, a pored nove vile, poseduju još osam nekretnina u Kaliforniji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here