Tanjug/AP
Viola fon Kramon

Izvestilac Evropskog parlementa za Kosovo Viola fon Kramon tokom debate o izveštaju o Srbiji pred Evropskiom parlamentom pozvala je zvanični Beograd da se jasno okrene ka EU.

Kramon je takođe”podsetila” predsednika Srbije Aleksandra Vučića na ”neophodnost usklađivanja” sa evropskim zajednickim pozicijama.

– Verujem da je ruska agresija odlučujući momenat u našoj istoriji i da EU očekuje od nove vlade puno usklađivanje u oblasti spoljne politike uključujući i uvođenje sankcija. Moramo da iskoristimo ovaj momenat kako bismo prekinuli veze Srbije sa Kremljom i kako bi se Srbija jasno okrenula ka EU – poručila je Kramon.

15 COMMENTS

  1. Kuja laje vetar nosi! Necemo sa Rusijom, a EU, Nemacku, Englesku i Ameriku necemo da vidimo ni nacrtane, a o pdrzci nema ni govora! Kada gore navedene zemlje pocnu da podrzavaju Srbiju u pregovorima sa KiM, i pripoje Republiku Srpsku sa ostatkom Srbije, i mi cemo tada njih podrzati. Bez toga, dzaba se trudite!

  2. ova nemica je sebi uvrtila u glavu da se ona nesto pita.Zaista je to bezobrazluk ili ne znaju sta prica ili se pravi luda.SRBIJa nikada nece uci u EU,nikada nece priznati laznu drzavu,nikada se nece odreci naseg naroda u rS i u Crnoj gori i na KiM

  3. Srbija da se okrene samoj sebi, jedino. Takodjer da gleda svoje interese, interese svog naroda! Shta nudi ta dama, hoce li nas ona hraniti. Sramota, bombardovali I ubijali tu Srbiju I sada trazi da ta ista Srbija Bude njhov vazal….

  4. Izvestilac za KosMet komentarise Srbiju? Pa Hvala vam gospodjo, ovo je dokaz da je KosMet Srbija.

  5. Prvo prekinite veze ambasadora Ukrajne u Nemačkoj sa politikom Bandere, pa se pogledajte u ogledalo i puno meditirajte pre nego što sebi dozvolite da pomislite na Srbiju, a kamoli da nam se obratite !!!

    • “Aga” ti je zapalio kuću, pokrao sve vredno iz nje i proterao članove porodice…dakle, Srbi puštaju konja da trči slobodan, a evropske rage se vezuju tamo gde vaš aga kaže. Inače za tvoju informaciju – EU je najveći dužnik SAD, a SAD najviše dugiju Kini…tako da ako sada gledamo EU kako vezuje konja gde im SAD kažu, uskoro ćemo gledati kako Ameri vezuju konja tamo gde im Kinezi kažu !

  6. Gospođo Viola od stvaranja i ujedinjavanja čitavog balkana u kraljevini SHS mi težimo ujedinjenju evropskih naroda s Ttime da svi ti narodi ne pokazuju ono šta je 3 reich pokušao a to je hegemonija većine nad manjinom i neistomišljenicima . Vi ste pokušaj sačuvanja bivše SFRJ okarakterisali kao želju Srbije da vlada narodima u okruženju i strašno nas kaznili prvo sankcijama pa onda ratom .Nije li vas bar malo sramota kada postavljate ultimatume Srbiji koji liče na one koji su predhodili prvom svetskom ratu ujedno stvarno ne želeći decenijama da nas primite usprkos našem 30 godišnjem insistiranju u EU tj taj vaš 4 reich? Da li vi gospođo VLADATE SVOJOM ZDRAVOM PAMEĆU ili ste administrator kome nije potrebno obrazovanje i zdravo rasuđivanje?

  7. Vi gospođo definitivno ne vladate vlastitom suvislom pameću. Možda Rusi nisu u pravu ali vi to isto radite i to na štetu vlastitih-og naroda. Mi smo 1948 rekli Rusima NE . Mi smo rekli Kosovu i Natu 2000 NE. Zar vam nije jasan naš stav. Ukraina je delom kao bivša SCG mi nismo 40 % Srba zaboravili u CG ali u CG nisu ubijali Srbe. Kada su nas ubijali po Hrvatskoj , Bosni i Hercegovini na našim vekovnim ognjištima šta ste vi napravili. Da li ste zaštitili zajedničku državu koja je garantovala ravnopravnost svih građana. NISTE , VI STE RAZBILI PRVU E. Uniju naroda na Balkanu kao šta i sada razbijate posredno ovu jadnu Ukrainu koja živi u zabludi da ju štitite a vi je želite zapravo JEFTINO KUPITI RAZORENU i osiromašenu posle bratoubilačkog rata koji se u njoj odvija u vašoj režiji .LICEMERI STE ODVRATNI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here