Foto: Tanjug/AP
FK Mančester junajted

Mančester junajted je nastavio sa bledim partijama ove sezone.

Posle remija sa Lesterom, mnogi nisu iznenađeni, pa je sve manje izgleda da se ekipa dokopa plasmana u Ligu šampiona.

Gari Nevil, bivši kapiten Junajteda, uveren je da su sve šanse da se tako nešto dogodi, propale.

– Ovo što smo videli bilo je zaista loše. Mislio sam da će im pauza učiniti dobro i da će imati dobar niz u poslednjih devet mečeva, ali ništa od toga. Biće ovo dva duga meseca za sve u Mančesteru ako oni nastave da igraju ovako, jer je to izgledalo prilično jadno protiv Lestera – kaže Gari.

On je dodao da je problema i previše.

– Ima mnogo stvari u klubu koje nisu izvesne. Priče oko Harija Megvajera, Markusa Rašforda, Kristijana Ronalda, Edinsona Kavanija, novog menadžera, potom Ralfa Rangnika, hoće li ili ne biti u ulozi savetnika? Bilo ih je teško gledati. Nisam više ni ljut, ne verujem da je bilo koji navijač Mančester junajteda stadion napustio besan, jer smo to već prevazišli. Ovde je sve ravno, dosadno je. Ne mislim da se igrači ne brinu, ali nedostaje im pravac, a to dolazi sa samog vrha.

I Džejmi Rednap, bivši igrač Liverpula bio je pun zamerki na račun igre Junajteda.

– Nema radosti u njihovoj igri. Navijači mora da se pitaju, ‘šta će nam servirati danas?’ Izgledaju jako letargično. Ne mislim da se ne trude, ali nema ideja, samopouzdanja, dobri igrači prave elementarne greške. Ne uživaju u fudbalu – ubeđen je Rednap.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here