pixabay.com

Nemačka vlada ne zna za etnički motivisana krivična dela protiv Srba na Kosovu, proizilazi iz odgovora na upit poslanika frakcije “Alternative za Nemačku” (AfD).

“Vlada Nemačke nema nikakva sopstvena ili tuđa saznanja u vezi sa etnički motivisanim krivičnim delima u srpskim enklavama na Kosovu”, navedeno je u odgovorio na poslanički upit.
Vlada, dodaje se, ukazuje u odgovoru na kosovski ustav, koji, kako podvlače, sadrži sveobuhvatne garancije ljudskih prava, uključujući zaštitu priznatih etničkih manjina.

“Vlada je u više navrata i javno, obe strane pozivala na konstruktivno angažovanje, kao i kosovsku vladu na pojačani dijalog sa kosovsko-srpskom manjinom”, dodaje se u odgovoru AfD-u, preneo je “Kosovo onlajn”.

5 COMMENTS

  1. Zvanično ne znaju Nemci da teroristi Albanci tuku, ranjavaju, maltretiraju Srbe u “demokratskoj” lažnoj državi Kosovo, a nezvanično ih kritikuju što ne počnu sa ubijanjem … da li još neko sumnja da Nemačka danas nije fašistička i da su joj Srbi prvi na spisku neprijatelja , čak i pre Rusa…

  2. Odgovor AfD-u je jasna fasisticka pomoc i smernice teroristima na KiM! Drugim recima, nastavite sa ubijanjem Srba na KiM.

  3. Ne da ne zna
    Nego neće da zna .
    Laž
    Dvoličnost
    Stalna želja da se unište Srbi
    To je sva nemačka politička doktrina od 1 svetskog rata pa sve do danas.

    🇷🇺☦️☦️☦️🇷🇺

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here