youtube/Zadruga Official

Sedma sila je u emisiji ,,Pitanja novinara“ imala mnoštvo pitanja i za Vladimira Tomovića, a sve zbog ukućanki koje su dale sve od sebe da privuku njegovu pažnju.

Ono što je ostalo nedefinisano jeste njegov odnos sa Minom Vrbaški, a jedan od novinara ga je upitao da li postoji mogućnost da pređe preko svega i nastavi da se druži sa njom. Ali, on nije imao pozitivan odgovor ni kad je Miona Jovanović u pitanju.

Ja sam odlučio, nema nazad. Svestan sam da moja porodica najbolje zna šta je za mene dobro. Ja ću sam da ponesem svo breme, mogu da budem najveći negativac. Znam da ljudi koji me cene i poštuju znaju da mi je lakše da budem negativac u ljubavnim odnosima, nego u onim situacijama koje sam doživljavao u Zadruzi 2. Odlučio sam da stanem sa tom pričom, da prekinemo odnos. Vidim da se ona pokajala zbog one noći, bila je samo razdražena. Naš odnos će se svesti na nivo osnovne komunikacije. Ja ću opet biti krivac, a da trpim kritike i da budem neko ko manipuliše, neću. Ne pada mi na pamet da produbljujem odnos. Svaki moj gest lep upućen njoj, ona shvata kao tračak nade, to ne postoji kad smo ona i ja u pitanju. Što se Mione tiče, ni ona ne može da dotakne moje srce. Kad je zagrlim, Bože me oprosti, kao spomenik da grlim, kruta je – rekao je Vladimir.

Pogledajte kako je sve izgledalo u nastavku teksta.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime