EPA-EFE/JULIEN WARNAND

Junak trijumfa Srbije nad Luksemburgom Dušan Vlahović istakao je da je u ovakvim utakmicama najvažnije ostvariti pobedu.

Mladi napadač je u 68. minutu postigao gol koji je “orlove” ponovo postavio na čelo tabele grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

– Jako teška utakmica, namučili su nas, ali najbitnije je da nismo primili gol. U ovakvim utakmicama je najbitnije da pobediš, kada se mučiš i dok smo bili u egalu. Najvažnije je da smo pobedili – rekao je Vlahović posle utakmice.

– Svaka utakmica je najbitnija, jer svaki bod i svaka utakmica može da bude presudna za odlazak na Mundijal. Pritisak nije bio veliki, ali najbitnija je pobeda – dodao je napadač Fiorentine.

Očekivanja od preostale dve utakmice protiv Azerbejdžana i Portugalije?

– Nema šta da čekamo ili kalkulišemo, moramo da osvojimo šest bodova i da pobedimo u obe utakmice da bismo otišli na Svetsko prvenstvo. Daćemo sve od sebe da tako i bude – podvukao je Dušan Vlahović.

1 COMMENT

  1. Jasno je kakav kvalitet ima reprezentacija Srbije,kada ih je”namucila”kako rece napadac ekipa Luksemburga,koja inace sluzi ozbiljnim ekipama da nadoknade gol razliku jer o pobedi se ne razmislja!Ali dobro,to i jeste prava slika NAZALOST fudbala u Srbiji!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here