Foto: printscreen
Nataša Aksentijević

Voditeljka Nataša Aksentijević progovorila je o odnsima sa najbližim članovima porodice, i otkrila da uopšte nisu dobri.

Voditeljka je o problemima sa roditeljima progovorila jednom prilikom kada ju je jedna koleginca oslovila devojkačkim prezimenom Miljuš kada ju je Nataša i prekinula.

– Nisam emotivno vezana za to prezime, meni je okej da budem Aksentijević i ja sam već 10 godina Aksentijević, otkako sam se udala za svog muža. Da su mi ti roditelji nešto dali u nasledstvo, pa da kaže čovek, ajde da se njihovo prezime zadrži. Oni imaju tog sina što su njemu sve dali, pa nek’ im on nosi prezime, ja neću – bila je oštra tada Nataša u emisiji “Grand magazin”.

Ona je sada navela da od svojih roditelja naišla na nerazumevanje.

– Ništa na tu temu mi nije jasno. Pokušavam da opravdam svoje roditelje svim i svačim, pa i našom sredinom, mentalitetom, običajima… I samo dolazim do nerazumevanja svega što mi se dogodilo – rekla je voditeljka za Story.

Na pitanje kakavi su sada odnosi između nje, njenih roditelja i brata, Nataša je odgovorila:

– Kao i većina porodičnih odnosa kod Srba, burni, s lažnim osmesima i uz treskanje vratima.

Sa druge strane voditeljka je duže od decenije u srećnom braku, a pored zanemarljivih kritika, suprugu neretko upućuje reči hvale.

– Ništa nemojte da brinete, ume i on da mi “skače po živcima”. Nekad toliko glasno objašnjavamo jedno drugom ko nije u pravu. Ima trenutaka kad samo klima glavom. Ali pogledajte koja energija, ljubav i dobrota šibaju iz njega. Nikada nisam upoznala osobu koja se toliko raduje. Svemu. Životu, uspesima tuđim više od onih koji su uspeli. Nekako sam ponosna i na sebe što sam baš njega izabrala za životnog saputnika. Duki Car nije nezaslužen nadimak – napisala je voditeljka uz fotografiju supruga na Instagramu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime