Voditeljka “Slagalice” otkrila zašto se razvela

1
Instagram
Marija Veljković

Marija Veljković, voditeljka najpopularnijeg kviza u Srbiji, otkrila da se pre izvesnog vremena vratila u devojački stan u kojem nije bila od 2009. godine.

Marija Veljković i Milan Milovanović godinama su uživali u srećnom braku iz kog imaju troje dece, sina Đurađa i ćerke Nevu i Rosu. Međutim, sve je iznenadila vest da je između njih došlo do kraha braka.

Sada je prvi put za domaće medije otkrila razlog, ali i da se iselila iz zajedničkog stana sa troje dece.

– Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno – rekla je Marija i otkrila da u njihovom odnosu nije presudila treća osoba.

– Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu – rekla je voditeljka koja se nedavno sa svojom decom preselila u devojački stan.

– Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here