Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u drugo uzastopno polufinale Kupa Srbije pošto su u Subotici savladali Spartak ŽK sa 2:1.

Gosti su od samog starta nametnuli svoj ritam i napali gol gostiju, a sam start meča obeležile su i dve sporne situacije. Tako je glavni arbitar meča Minaković prvo dosudio jedanaestera, da bi potom svoju odluku poništio posle reakcije pomoćnika. U nastavku je poništio pogodak Subotičanima, kada je rukom igrao Furtula.

U drugom poluvremenu, igralo se mnogo brže, posebno na polovini Spartaka. Vojvodina je bila bolja i to je rezultiralo golom Nemanje Čovića u 58. minutu kada je sa dvadesetak metara i uz pomoć žabice savladao Dujmovića.

Samo 4 minuta kasnije je usledilo izjednačenje, i to, diskutabilno. Fenomenalan dalekometni šut Šimure završio je na prečki, pa na stativi, lopta je pala na liniju, ali nije ušla u gol. Sudija Minaković je odmah pokazao na centar, što je izazvalo nezadovoljstvo kod igrača iz Novog Sada.

Ipak, Vojvodina uspev da dođe do nogov pogotka. Bojića je prošao pored defanzivca Spartaka i potom prebacio golmana Dujmovića za 2:1.

Do kraja, SPartak je napadao i pokušao da ugrozi gol rivla ali je rezultat ostao nepromenjen.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here