EPA/Valdrin Xhemaj
Vilijam Voker

Bivši ambasador misije OEBS na Kosovu Vilijam Voker poručio je na virtuelnom sastanku, koji su organizovale snage dijaspore (FeD), da je neophodno da se albanska dijaspora ujedini, bez obzira iz kog dela albanskih zemalja potiču, prenosi Gazeta Ekspres.

Voker je rekao da je na Kosovu “stručnost dijaspore ignorisana, ali ne i novac koji stiže”“.

– Živimo u zapadnim zemljama, da bi smo ojačali svoj politički i ekonomski uticaj u tim zapadnim zemljama. Snage dijaspore imaju moju punu podršku i želim joj puno uspeha na Skupštini koja je zakazana za 2. april – rekao je Voker.

Na sastanku koji je održan preko zum aplikacije učestvovali su predstavnici dijaspore iz Evrope, Amerike, Kanade, Japana i Afrike, a bilo je i učesnika sa Kosova i Albanije.

3 COMMENTS

  1. Hahahaha samo napred slusajte naci monstruma, nece ostati A od Albanije.

    Ima li Srbija pravnike. Kako to da jedan lazov moze da hara toliko

  2. nemogu da razumem da srbija jos uvjek tolerise ovog zlocinca na kosovu on je vic odavno trebao da bude procesiran na srbskom sudu i izdat nalog za njegovo hapsenje
    srbija uopste nezna u kakvom se loncu i cjem se nalazi

  3. I nije za bolje društvo da li je vokerov “uspeh”ili je to kazna sa kakvom mu je još elitom ostalo da bude u kontaktu…elem izlapeli starac kao i sam njegov predsednik za koje je sat stao krajem prošloga veka ličnost u rangu Milijane Kulić za koje je i trenutak posvećen njima izgubljen trenutak

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here