EPA/Dave Hunt
Nik Kirios

Košarkaš Čikago Bulsa Nikola Vučević poslednjih dana na društvenm mrežama pružao je jasnu podršku najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću u svetlu njegovog tretmana u Australiji pred početak prvog grend slema sezone. Ovog puta mu je odgovorio Nik Kirios, Australijanac koji je takođe poslednjih dana bio uz srpskog tenisera.

– Šta se dogodilo Novaku Đokoviću? Političari su koristili svoju moć kako bi se pokazali bitnima i stekli dodatne pratioce. To nema nikakve veze sa vidom ili vizom, oni su ga iskoristili kako bi sebe učinili da izgledaju bolje. Veoma je tužno kako su se poneli prema prvoklasnom šampionu – tvitovao je 31-godišnji Nikola Vučević.

– A meni je možda i najtužnije to što su u čitavoj ovoj situaciji samo dvojica Novakovih kolega bili uz njega. Svi ostali su se uplašili! Neverovatno – napisao je crnogorski centar.

– Žao mi je, voleo bih da smo mogli da učinimo više – odgovorio je Nik Kirios.

Kirios je proteklih godina često bio u verbalnim sukobima sa Đokovićem, ali je u kontekstu Đokovićevih problema sa ulaskom u Australiju ove godine bio na njegovoj strani i kritikovao je odluke vlasti.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here