„Volim svoje godine, ne nedostaju mi dvadesete“

Ne plaši se godina i izgleda bolje nego ikad: Šarliz Teron

“Volim što sam starija, zaista volim”, izjavila je za magazin “Red” 39-godišnja dobitnica Oskara.

 

“To ne znači da se ne dešava da pogledam u ogledalo i pomislim “O, moj Bože”, ali mnogo mi je lakše da pogledam sebe sada, nego kad sam imala dvadeset godina i imala divnu kožu ali okruglo, bucmasto lice. Tada nisam cenila to što jesam. Takođe, bilo je tada nečega u mojoj lepoti što kao da je čekalo na ove godine, da bi moglo da dostigne svoj puni izraz. Očajnički sam želela da imam neko iskustvo u životu, kako ne bih i dalje imala osećaj da sam došla iz sveta modela. Kao da sam želela da, kada pogledam u svoje lice, vidim život”, izjavila je Šarliz.

 

Ali starenje nije jedina stvar u vezi koje ova glumica ima samopouzdanja.

 

Na pitanje o unutrašnjoj snazi, odgovorila je: “Jaka sam jer se ne plašim svojih slabosti. Dozvoljavam sebi da budem slaba. Žene moraju da razumeju da ne mogu biti jake sve vreme, trebalo mi je vremena da shvatim da postoji neka snaga u tome što smo ranjive i što smo naučile da to prihvatimo”.

 

A na pitanje o tome kako ostaje tako vitka i u dobroj formi, odgovorila je:

“Pomaže to što živim u Los Anđelesu. Tamo su ljudi uvek aktivni, vole da izlaze napolje, i to mi se vrlo sviđa. Oduvek sam volela jogu jer me podseća na ples, nekako je spontana i volim šta čini mom telu. I da, u proteklih pet godina se bavim vožnjom sobnog bicikla. Nekada sam trčala, ali mnogo više volim bicikl. Obično upražnjavam jogu triput nedeljno i vožnju sobnog bicikla triput nedeljno, ali vreme za trening nije fiksno”, zaključila je Šarliz.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime