EPA/Filip Singer

VW treba da smanji emisiju izduvnih gasova za oko 15 odsto sledeće godine, baš u trenutku kada tražnja za električnim vozilima u Evropi opada.

VW grupa želi da evropski regulatori ponište ciljeve emisije ugljen-dioksida koji bi stupili na snagu sledeće godine. Sa novim pravilima, proizvođači automobila koji ne ispune ciljeve plaćaće velike kazne, piše Blumberg.

VW treba da smanji emisiju izduvnih gasova za oko 15 odsto sledeće godine, objavila je kompanija za istraživanje tržišta JATO Dinamics, baš u trenutku kada potražnja za električnim vozilima u Evropi opada.

1 COMMENT

  1. VW na kolenima. Voda im do nosa stigla. I sada oni nešto mole? Koga? Pa da li im je neko kriv što su im političari zatvorili unosna tržišta. Što kupuju skuplji gas. Neka se reše loših političara i problem će brzo biti rešen. Ovako, pa neće još dugo, jer su se nadali da će sa Kinom i EV napraviti bum. Kad ono međutim. Kupite će to Kinezi za koji E. Tako im i treba. Bumerang. Rasturili Jugoslaviju, pa mislili i Rusiju će. Malo morgen.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here