Votka kroz oko = instant opijenost

0

 

Međutim, zbog teških posledica koje "ispijanje“, odnosno sipanje alkhola u očnu duplju, izaziva doktori i univerzitetske vlasti brinu da je britanska studentska kultura opijanja izmakla kontroli.

 

Melisa, bivša studentkinja, smatra da su oni sa razlogom zabrinuti. Njeno levo oko konstatno suzi, a doktori su je upozorili da bi stanje moglo da se pogoršati kako bude starila.

 

"Osećam stalne bolove zbog onoga što sam radila i prestravljena sam da bi moglo biti još gore. Volela bih kad bih mogla da vratim vreme i promenim stvari, ali ne mogu", rekla je Melisa za "Daily Mail“.

 

"Votka kroz oko" je trend koji je u porastu i u SAD-u, gde je u turističkim mestima, poput Las Vegasa, ovo popularni trik koje izvode konobari za napojnice.

 

Iako je za doktore ovo fenomen, pogled na Internet pokazuje da je ovo postao vrlo popularan trend među Britancima. Samo na sajtu YouTube može se pronaći preko 800 snimaka tinejdžera kako, najčešće u svojim kućama, izvode opasan trik. A na Fejsbuku su osnovane grupe fanova ispijanja alkohola kroz oko.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here