Printskrin/Prva TV
Oglas Vranjanca

Oglas za ženidbu koji je dao jedan Vranjanac, tridesetdevetogodišnji inženjer, postao je pravi hit u tom gradu, ali i na društvenim mrežama.

U oglasu kojim je oblepio ulazna vrata odeljenja Zdravstvenog centra, on traži isključivo zaposlenu medicinsku sestru, koja još mora da bude visoka, lepa, pametna, da zna da kuva i da je zdrave loze.

– Javlaju se na oglas. Već sam zakazao jedan dolazak posle radnog vremena. Javila se jedna iz Kragujevca i jedna iz Beograda – otkriva Vranjanac.

Budući mladoženja nije želeo pred kamere jer ima previše obaveza oko kandidatkinja za brak. On nam je potvrdio da je inženjer mašinstva i da je dobro situiran.

Vranjanke već znaju za oglas, ali su pomalo i ljute, a Vranjanci nisu baš sigurni da postoji idealna žena.

Od buduće žene mladoženja još traži da nije depresivna, da rađa mušku decu, da ne provocira i da živi za jednog čoveka.

Mnoge ceduljice sa brojevima telefona su već uzete sa oglasa što znači da i u Vranju vlada interesovanje za ovu bračnu ponudu.

1 COMMENT

  1. Ovaj mladic od 39 leta se uopste ne sali kako vi mozete da pomislite.Samo je steta sto je spustio kriterijume, plasim se da sledece godine ne trazi spremacice, sto bi bila velika steta.Obrazovan, vozi mercedes kombi star svega 20 godina (mada je uvek na mestu suvozaca, kao svaki gazda).Porodicni biznis, znanje mnogih vestina, zavrsio i za masera.Prilazi hladno devojkama bez straha, iskusan, sakupio mnogo korpi haha…Jednom recju ideal danasnjice, i nesto sto se ne radja cesto.On svojom pojavom (steta sto nemate i neku fotografiju) oduzima dah, posebno doktorkama ali samo onima u stalnom radom odnosu.A i sami znate za onu izreku samo zlato sa zlatom se slaze.Steta sto od starog vranjanca ode u selo da zivi, mada svi znamo na zapadu bogati zive na periferiji a sirotinja u centru, pa to objasnjava sve.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here