J. Gajeskov
Novi izgled liverpulske svetinje

Poštujući vladine odredbe, kada su u pitanju građevinski radovi tokom pandemije, i iskoristivši lepe i sunčane dane, vredni neimari novog hrama posvećenog Svetom Luki u sidnejskom Liverpulu, obavili su značajne poslove.

Tako su, između ostalog, završeni radovi na krovu hrama i čeka se inspekcija kako bi bila uklonjena spoljašnja skela. Postavljen je temelj za školsku učionicu i kuhinju, a radi se i nova metalna ograda.

Među vrednim radnicima prošle srede bio je i Lazo Jovičić

U svim poslovima učestvovao je priličan broj dobrovoljaca, koji zaslužuju javne pohvale.

Ukoliko vreme i prilike dopuste, već naredne nedelje započeće radovi na uvođenju električne instalacije i klima-uređaja, kao i važni poslovi u unutrašnjosti hrama.

I budući radovi iziskuju podršku vernog naroda. Ukoliko želite da na bilo koji način pomognete, javite se ocu Aleksandru Milutinoviću na telefon 0413 650 102 ili dođite nedeljom i praznicima u hram (adresa: 75 Flowerdale Rd, Liverpool).

Lep gest Dragane Karne

Prošle srede, u radovima je učestvovalo desetak neimara, a za njihov besplatan ručak (pečenje, salata, hleb) pobrinula se Dragana Karna iz ”Echo Cafe“ u Liverpulu. Ovo je jedan u nizu lepih i korisnih donacija s ciljem da se radovi okončaju što pre. Sličnih primera ima bezbroj, i svi zaslužuju poštovanje!

Dragana Karna

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here