EPA-EFE/DJ Johnson
Andriana Lima

Brazilska manekenka i bivša srpska snajka Adrijana Lima (40) objavila je novu fotografiju na Instagramu na kojoj pozira potpuno naga.

Naime, slavna manekenka se fotografisala na mesečini bez donjeg veša, a svi su zumirali da vide njenu zadnjicu.

Adrijana je ovom objavom istakla sve obline, a posebno bujnu guzu i duge noge, a muškarci nisu znali u šta prvo da gledaju i kažu da izgleda prelepo.

– Kada se susretnu dva Meseca – napisala je Adrijana u opisu objave.

“Podigla si mi raspoloženje”, “Zapalila mi olimpijski plamen”, “Prezgodna”, “Kakvo telo”, “Diva”, glasili su komentari.

Iako je manekenka prošlog meseca napunila 40. godina, čini se da se nije puno promenila u odnosu na vreme kada je bila Viktorijin anđeo, a ne pokazuje ni znake starenja.

Podsetimo, Adrijana još odrađuje kampanje za razne brendove, ali manje nego pre jer je odlučila da se posveti odgajanju svojih ćerki Valentine (11) i Sijene (8) koje je dobila s bivšim mužem, bivšim srpskim košarkašem Markom Jarićem (42).

Par je bio u braku od 2009. do 2016. godine, a strani mediji su pisali da je manekenka čuvala svoju nevinost dok nije izgovorila sudbonosno da.

Posle kraha braka s bivšim srpskim košarkašem Markom Jarićem, Lima je bila u višegodišnjoj vezi s turskim piscem Metinom Harom, potom u kratkoj vezi s turskim biznismenom Emirom Ujarom, a sada s “mišićavim frajerom” kog je nedavno pokazala na Instagram storiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here