Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da ako Albanci na nastavak dijaloga dolaze da bi pričali o međusobnom priznanju, onda je bolje da ni ne dolaze, jer on o tome neće da razgovara.

Vučić je na pitanje novinara da li kao simbol ujedinjenja vidi spremnost Albanije da ustupi luku Drač Kosovu i početak funkcionisanja zajedničke energetske mreže Tirane i Prištine, rekao da je „sit svih tih njihovih gluposti“.

Malo je, kaže, umoran od tih njihovih izjava, a posebno kada kažu da oni dolaze da pregovaraju o međusobnom priznanju.

– Nemojte da dolazite onda, ja ne dolazim da pregovaram o međusobnom priznanju i to kažem i njihovim „mamama i tatama“ i ovim nesrećnicima dole koji ne znaju šta da kažu – rekao je Vučić.

Najavio je da će u narednih deset dana imati niz susreta i razgovora sa najvišim evropskim zvaničnicima, a sledi, dodao je, i početak dijaloga.

– Toliko sam sit da slušam njihove gluposti, a da ne pričam o svemu drugom. Kao što vidite aršini su različiti, ne dvostruki već trostruki i višestruki – rekao je Vučić.

2 KOMENTARA

  1. Postavljeni predsednik se odjednom odjednom pokazuje u drugom svetlu. Bice da mu je postalo jasno da je vreme njegovi gazda prohujalo i da je nemocan da izvrsava njihova ocekivanja.

  2. Eh vucko srpski sine uzmi stap i cuvaj svinje jos jednom pregovore su zavrseni davno 99 kada ste podigli belu zastavu i izggubli rat na Kosarima a potom ste potpisali kapitulaciju u Kumanovo i izgubili bitku u Rambuje staces pregovarati ti i tvoja majka ili tatko samo za ratne troskove nemas drugo sta kraj vase ere ! Ne oäbjavos mojih ostiniti komentare brises jer boliti istina a pälasiras lazne bajke drugih komentara

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime