Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Požarevcu da stižu dodatne loše vesti sa KiM, gde Albanci pokušavaju da bukvalno ispod žita i očigledno uz podršku najvećih evropskih sila i zemalja Kvinte u celini, pokušavaju da tiho zauzmu i okupiraju sever KiM.

– Danas je i njihov ministar unutrašnjih poslova saopštio da u potpunosti kontrolišu jezero Gazivode, što bi značilo novo kršenje Briselskog sporauzuma, po kome policija na severu mora da pripada Direktoratu Sever, odnosno Srbi tu moraju da budu, ali baš njih briga za sve to, može im se. Iako zamolite ljude u Briselu da više ne preduzimaju ništa protiv srpskog naroda, oni kažu da je sve u redu jer su jedan mali problem rešili, a posle po starom i bude sve gore – rekao je Vučić.

13 COMMENTS

  1. Pa sta cekas vise. Preduzmi nesto vec jednom. Use u svoje kljuse. Nema vise popustanja.
    🇷🇸🇷🇸🇷🇸

    • Pele sutra da se javiš po hitnom postupku da zadužiš pušku i opremu! Vojni odsek Beograd te kao najboljeg borca i patriotu poziva i odmah šalje na Kosovo.

  2. Nemozes ti jednoj skroz blentavoj Evropi s tim. Ta Evropa nema pojma o mnogo toga, kako se vidi. Nezna ekonomiju, nezna finacije, nezna energiju, nezna ljudske potrebe i prava. Samo sluzi bogatstvu bogatih, i idejama poludelih kolonijalista…kao da su ucili od albanije.

  3. 90%su albanci u presevskoj dolini a svega sa 10 posto su u policijo i drzVnim institucijama a na severu kosova 90 posto su srbi u policiji vlasti i koje tu ugrozen

  4. Samo ti Vucicu izmisljaj neke babine price
    Ostalo ti je samo ako pozoves hitno Putina da stacionira jedno najmanje 30 hiljada Vojske u Kursumliju i sa Srbskom Vojskom preko noci ulegnu na Kosovo i oslobode Kosovo to ti je jedini bozji spas.
    Sve druge opcije su zakasnile i vidna laz.

    • Gvozdeni PUK Toplicki sutra da se javiš po hitnom postupku da zadužiš pušku i opremu sa ortacima! Vojni odsek Beograd te kao najbolje borce i patriote poziva i odmah šalje na Kosovo. Potrebni ste državi.

  5. Priznali ste Nezavisno Kosovo,Znamo da za to nisi Kriv samo ti Vicicu, Ali dosta je dosta,
    Prestani da mucis psihicki Srbski ne duzni Narod,
    Nije nam stalo do Kosova nabavite koju litru mleka negde u inostranstvu,i nemoj visi
    da nam govoris o Kosovu,Budi jednom posten reci narodu priznato je nezavisno KS,
    idemo dalje,
    Sramota i grehota je lagati Decenjama.Narod ne podnosi vise tu Hipokriziju.

  6. Možete da se vratite u Albaniju, odakle ste i došli. Kakva prava imaju srbi u Albaniji? Ime su morali da promene da zvuči albansko, veru u Boga ne smiju javno da pokazuju, srpski jezik im zabranjen, o kakvim pravima ti onda na srpskoj zemji pričaš.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here