Tanjug
Aleksandar Vučić

“Novi soj koronavirusa stigao je u Srbiju”, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić i dodao da je otkriven kod građanke Srbije koja je doputovala iz Londona u Beograd.

Istakao je da je ona na PCR testu po ulasku u zemlju bila negativna, a da je blage simptome dobila nešto kasnije, dok njen suprug ima teže simptome.

Iako se novi soj virusa pojavio u našoj zemlji, Vučić kaže da za sada neće biti “zaključavanja” koja zbog novog soja postoje u Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj…

Vučić je istakao da je važno da je Institut “Torlak” uradio dobar posao i da je novi soj otkriven na vreme, kako bi svi kontakti bili izolovani.

Naveo je da nije bilo moguće sprečiti da novi soj uđe u zemlju. Zato je sada, poručuje, važno da se nastavi sa vakcinacijom, koja je, dodaje, delotvorna i protiv novog soja.

Vučić je kazao da se situacija u vezi sa pojavom novoj soja prati i da naši stručnjaci istražuju da li je taj soj opasniji od običnog, a na državi je, kaže, da nabavi što više vakcina.

2 COMMENTS

  1. Dobro je biti uspješan protiv zla. Svaka čast na tome, ali ista se stvar može raditi bez puno pompe i sa manje medijskog publiciteta. Vučić ima u svome političkom stilu i pristupu bavljenja politikom jednu konstantnu i napornu isforsiranost. Može se biti isto, ako ne i više uspješan, ali bez toliko manjka osjećaja za mjeru. U sve se stavlja, u sve se razumije, bez njega ne može ništa, kao neki čuveni dodatak jelu, “Mr. Isforsirani”.

  2. U našoj zemlji postoje mnogo pametnih ljudi, ali sve znajuči su malo brojni, prvi je ΛV, a drugi po tome svakako je njegov učitelj i politički ot*c, prof. dr “akademik nepostojeće akademije” Vojislav Šešelj. Prvi, očekujem da nam kaže kada na spavanje, pišanje, sr***, čime se sutra zanimati, a da vam ne bude mučno. Drugi, to sve bi vam rekao na naučnoj bazi i obavijeno u naučnoj oblandi. Pita se narod šta će im toliki broj ministara, sudija, poslanika, savetnika, sekretara, kada vrh sve odlučuje i širi to u etar informacija, a drugima ostaje samo da klimaju glavom , aplaudiraju, šlihtaju i tu je iscrpljen njihov domen i domet rada. Da se razumemo, nisu svi plagijatori niti su svi kupili diplome, neki su učenjem stekli to sve, ali manje klimaju glavom , već drugim delom svoga anatomski izvajanog tela.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here