Printscreen
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je građanima Vidovdan, 28. jun, i poručio da je važno da, baš danas, još jednom pokažemo koliko smo spremni da svoju zemlju sačuvamo, odbranimo od svakog zla i načinimo je velikom, poštovanom i to na zemlji, a ne samo na nebu.

Predsednik Vučić je ukazao da je Vidovdan jedan od onih praznika koje smo, tokom istorije, činili velikim i kada smo gubili i dobijali, i kada smo činili velike i časne stvari, i, mnogo ređe, nečasne.

“Vidovdan je prerastao mit i postao istorija, naša istorija, teška i previše krvava. Ona koje danas nemamo razloga da se stidimo, naprotiv, ali još manje imamo pravo da koristimo Vidovdan kako bismo obmanjivali buduća pokoljenja”, napisao je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Predsednik je ukazao da ništa bolje i ništa više od Vidovdana ne pokazuje koliko je stvaranje istorije i budućnosti u našim rukama, koliko zavisi od nas i onoga šta, kako i koliko radimo.

“Ubeđen da smo za to sposobni, verujući u Srbiju, u svakog čoveka i ženu u njoj, čestitam vam Vidovdan, naš najvažniji dan, dan koji će postojati dok je Srba i Srbije!”, napisao je Vučić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here