Tanjug
Aleksandar Vučić i Emanuel Makron

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se danas Francuskoj na toplom dočeku u Parizu i tradicionalnom prijateljstvu prema Srbiji i njenom narodu i poručio da će Francuska u Srbiji uvek imati pouzdanog partnera i prijatelja.

Predsednik Srbije svečano je dočekan ispred Palate Invalida u Parizu gde je položio je venac na spomen-ploču “Vernost za vernost”.

“‘U slavu srpske vojske, herojskog saveznika Francuske u Velikom ratu, i za srpske borce preminule za Francusku u zajedničkoj borbi protiv nacističke okupacije’– nisu samo reči sećanja na herojsku prošlost, već zavet i osnova na kojoj gradimo sadašnjost i koračamo zajedno u budućnost i nove pobede”, objavio je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

“Francuska i njen narod će u nama uvek imati pouzdanog partnera i prijatelja koji će ih voleti, kao što je Francuska volela nas. Slava našim precima i živelo srpsko-francusko prijateljstvo!”, poručio je Vučić.

4 COMMENTS

  1. Srbija je od Russije dosta naoruzanja i avijona kupila, sta sada hoce avijone najmodernije iz
    Francuski Rafal. Migove koji ima da su u potpunosti izvrsene popravke i koje je kupilai u potpunosti su sptrmni u slucaju napada na Srpskom tlo, sta je toliko neophodno da se novac baca.

  2. Наоружање је потребно Србији.
    Да се не питамо зашто.
    Пустите те приче , сва ЕУ се наоуружава , ЗАШТО
    ПА ВРАЋАМО СЕ У ХЛАДНИ РАТ.
    ЗАХВАЉУЈУЋИ америчким ИНТЕРЕСИМА И НЕСПОСОБНОСТИ ЕУ ДА БУДЕ САМОСТАЛНА.
    А НАЈВЕЋУ КОРИСТ ИЗ ТОГА ИМА ОПЕТ АМЕРИКА УПАВО ОД ЊИХ ЕУ МОРА КУПОВАТИ ОРУЖИЈЕ.
    НАДАМ СЕ ДА РАЗУМЈЕТЕ О ЧЕМУ ГОВОРИМ.
    Био бих сретан да нисам у праву.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here