Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se tokom septembra sastati sa velikim brojem zvaničnika iz sveta, te da će, između ostalog, ići i u Vatikan.

– Idem i u Vatikan da ih molim da ne priznaju Kosovo, mnogo toga da molim za našu zemlju – rekao je Vučić novinarima u Beogradu.

Vučić je na pitanje novinara o diplomatskoj ofanzivi koju je ranije danas najavila premijerka Ana Brnabić rekao da će se sastati sa 15-20 državnika, a da će se obratiti i na Generalnoj skupštini UN, ukoliko se, kaže, nešto ne promeni.

– U Srbiju će doći turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, kao i predsednik Češke Miloš Zeman, dok će predsednica vlade Ana Brnabić, između ostalog, ići i u zvaničnu posetu Nemačkoj – rekao je Vučić.

7 COMMENTS

  1. Da li iko normalan moze da razumem ovog “coveka”?
    Vatikan nije priznao Kosovo kada je na njegovom celu bio Racinger , jos ce manje kad je Papa Franjo na celu Svete stolicu. …Nije mi,jasno ovoliko “zrtvovanje” do samoponizavanja…..
    Medjutim, kada je on u pitanju sve je “normalno”!

  2. Predsednice prestanite molim vas sa tim vasim sizofrenim izjavama kako idete i molite.
    Imajte malo ponosa kako licnog tako i drzavnickog.

  3. “KOGA JE MOLITI NIJE SRDITI”; KAZE NARODNA POSLOVICA. MI SMO MALI NAROD I SLUZIMO VELIKIMA. MALI NARODI NEMAJU PRAVO NA SVOJU SAMOSTALNU POLITIKU-TO JE VAZDA TAKO BILO. KO TO NE SHVATI DOBIJE PO GLAVI.

  4. 200 ljudi dnevno ode iz Srbije,nije zbog dobrog zivota sigurno a sizofrena budala se hvali da je smanjio nezaposlenost,kancer Srbije.

  5. Vucko
    Vuco sine idi bolje u Manastir Ostrog i pomolise Svetom Vasiliju i Bogu da ti oproste sve mucenicke grehe
    i da budes novo rodjen i na pravom puti ne idi u Vatikan .

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here