Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras povodom pisanja nemačkih medija da nemački univerziteti plaćaju studentima da promene prebivalište kako bi otišli u pokrajinu gde Alternativa za Nemačku ima najveće poverenje birača, da veruje da ćemo ispitati taj “fenomen” i kako je to “bogougodno” u Nemačkoj, jer je to važno za naše buduće evropsko usmerenje.

– Ja se ne bavim situacijom u Nemačkoj tako pomno i detaljno kao što se oni bave situacijom kod nas. Ali Ana Brnabić, kao predsednik parlamenta, verujem da će iskazati interesovanje za ovaj ‘fenomen’ promene prebivališta i boravišta i kako se to studenti šalju iz jedne u drugu sredinu i kako je to ‘bogougodno’ – rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara kako komentariše ta pisanja nemačkih medija.

On je istakao da je to važno za naša buduća evropska usmerenja, kako bismo saznali kako se to na evropskom putu sprovodi.

– Koji je to deo i kog ‘akija’ je to deo i zašto nas nisu onda pohvalili za, recimo – iz Male Krsne biće čak jedan birač koji je prešao u Beograd. Pa da mu posebno damo neku zahvalnicu jer se on jedini ponašao u skladu sa evropskim pravilima. Verujem da će to Ana da uradi, nije moj posao – rekao je Vučić.

1 COMMENT

  1. КАО ШТО НЕМАЧКИ МЕДИЈИ ИЗВЕШТАВАЈУ О СРБИЈИ
    ВРЛО ЈЕДНОСТРАНО
    ТАКО И СРБИЈА О ФЕНОМЕНУ ПРОМЕНЕ ПРЕБИВАЛИШТА , уз финансиску надокнаду наравно,
    СТУДЕНАТА У НЕМАЧКОЈ И НАРАВНО ТО РАДИ ВЛАДАЈУЋА ПАРТИЈА ДА БИ ОСТВАРИЛА ВЕЋЕ РЕЗУЛТАТЕ
    ДЕСНЕ ПАРТИЈЕ СУ У ЦЕЛОЈ ЕУ
    ВРЛО ОЈАЧАЛЕ
    🇷🇸☦️🇷🇸

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here