FOTO TANJUG/ TANJA VALIC/ bg

Presdednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da je Srpska lista na parlamentarnim izborima ostvarila najubedljiviju pobedu u svojoj istoriji sa 98,07 odsto glasova i osvojila svih 10 mandata u parlamentu u Prištini.

Vučić je na vanrednoj pres konferenciji rekao da je to poruka Srba sa Kosova i Metohije da su čvrsti, jaki i da će umeti da brane svoje interese na KiM. On je zahvalio Srbima na KiM što su pokazali ogromnu zrelost, i uprkos pritiscima pokazail da mogu da budu jedinstveni.

– Ovo je 10:0, osim ako iz svemira ne dođu neki glasovi – rekao je Vučić.

On je preneo da je na 100 odsto obrađenog materijala u Severnoj Mitrovici Srpska lista osvojila 7.118 glasova, SLS 34, lista Rade Trajković i Nenada Rašića 51, a lista koju je predvodio Aleksandar Jablanović 55.

– Srpska lista je osvojila 98,07 odsto srpskih glasova – rekao je Vučić i istakao da su i za njega samog to neočekivani izborni rezultati.

3 COMMENTS

  1. Jadni Srbi na Kosovu i Metohiji.Štitiće svoje interese na okupiranoj zemlji svojoj i svojih predaka.Molim te Vučiću nemoj me nervirati.

  2. E moj Vućiću ode tebi Hašim nema ti više miljenika Hmmm šta ćeš sad???
    S kime ćeš se sad odgovarati kako dizati tenzije na Kosovu. Ja se nadam da pad Hašima nije spas samo za Albance vec i za Srbe.

  3. U R Kosovo ima samo skie srbe su u pasaluk dole Kosovo je slobodno okupatora smo maknuli a vi skie imate sva prava ali treba dase stvorite na ljude dosta s ono rekla kazala

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here