FOTO TANJUG/ BOJAN STEKIC/ bg

Kula Beograd u okviru Beograda na vodi, koja će biti najviša zgrada u Srbiji sa 40 spratova i vidikovcem, biće otvorena za 15 meseci odnosno do kraja 2021. godine ili najkasnije početkom 2022, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

– Ponosan sam na ovo gradilište i šta smo sve uradili, već je urađeno 150.000 kvadrata, a trenutno se gradi 750.000 kvadratnih metara – naveo je Vučić koji je zajedno sa direktorom kompanije “Eagle Hills” Muhamedom Alabarom obišao radove.

Vučić je istakao da će to biti turistički najposećniji objekat u Srbiji.

Beograd na vodi predstavlja ponos cele Srbije, a ne samo Beograda, rekao je Vučić i istakao da je na njemu prisutno 2.530 radnika i da je to najviše radnika na jednom mestu u celoj Evropi.

To Beograd na vodi čini jednim od najvećih evropskih gradilsista i svakako u Jugoistočnoj Evropi, dodao je Vučić.

Kaže da Beograd na vodi postaje iz dana u dan jedno od najlepših i najurbanijih u Srbiji.

View this post on Instagram

"Ponosan sam na ovo gradilište! Ponosan sam na sve što smo ovde uradili, urađeno je 150.000 metara kvadratnih i gradi se trenutno još 750.000 metara kvadratnih. Ono što je najvažnije za nas je činjenica da na ovom gradilištu imamo 2.530 radnika i to predstavlja ponos cele Srbije. To Beograd na vodi čini jednim od najvećih evropskih gradilišta. Ovo mesto postaje jedno od najlepših, najurbanijih u našoj zemlji. Ova zgrada biće simbol Srbije! Mislimo da će to biti ubedljivo najposećenija tačka u Beogradu i da će biti najlepše mesto. To je zalog za budućnost, da pokažemo da imamo hrabrosti da menjamo stvari i da napravimo najbolje za naše građane." – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i direktor kompanije Eagle Hills Muhamed Alabar obišli su Kulu Beograd @belgradewaterfront.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

5 COMMENTS

  1. Stvarno, sve imamo ( samo sto pola Beograda nema kanalizacioni sistem i jos mnogo sto sta) jedino nam jos nedostaje kula Beograda. Strasno , strasno.

  2. Sanja , a sta je strasno , jeli su ljepse narko igle i kojekakva prljavstina na obalama save i dunava , ili lepo uredena setalista i parkovi

    • Postovani Dusane a da li vam je poznato da su sada posle ove velike kise ta lepo uredjena setalista pivala u g……….. ? Treba sistematski raditi i graditi. Od smrada se danima tim lepo uredjenim setalistima nije moglo proci. Mi koji smo rodjeni u tom kraju to najbolje znamo.

    • Sta prosjecan gradjanin ima od tih kula, osim sto ce enormne troskove snositi sirotinja. Poklonio je najvrijednije zemljiste arapima, a opljackane narko lovu vucci I kartel peru preko nepostojecih arapskih firmi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here