Vučić: Mogu samo da kažem da je razgovor sa Grenelom bio ozbiljan i otvoren

Vestionline, Tanjug
4
Tanjug
Ričard Grenel i Aleksandar Vučić

“Treba mi vreme da promislim o razgovoru sa Ričardom Grenelom i da vidim šta nam je dalje činiti”, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić.

Tek potom, istakao je, izaći će u javnost.

On, naime, nije hteo da iznosi detalje razgovora, na pitanje novinara, ali je istakao da su bili ozbiljni, optvoreni i odgovorni.

– Razgovor je bio ozbiljan, otvoren i odgovoran i to je sve što mogu da kažem – ponovio je predsednik Vučić u dva navrata.

4 COMMENTS

  1. Delikventu, ko si di da pitanje kao sto je KiM zadrzavas za sebe i sam o njemu odlucujes????? Sedam godina tvoje ti ranije u Srbiji KosMet je svakim danom sve dalji i dalji!!!!
    Izgubi se konacno da te niko nikada vise ne vidi!!!!

  2. Gospodine Predsednice! Vi niste izabrani da sudbinu Srbije i njene teritorije resavate sami! Za to se pita Predsednik, Vlada, Skupstina i Narod. A fer bi bilo da vise obelodanite o cemu se sve radi i sta ste potpisali. Jer ovo ima kad tad da se sazna i nazalost preti destabilizacija i nemiri u Srbiji! VI cete napraviti totalni haos u Srbiji sa vasom politikom! Mi kao narod trebamo da budemo ujedinjeni ali vi to jedinstvo razbijate. Red bi bio da vratite pitanje u Ujedinjenim nacijama i da zatrazite da se postuje postojeca rezolucija a ne da spavate na problem! Vi ni Srbija sama nece moci da resi ovaj problem, sama ce biti u velikom gubitku a to vi dobro znate! Vreme je da se Srbija produdi!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here