EPA/Andrej Čukić
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da i dalje očekuje velike probleme i pritiske oko Kosova i Metohije, ali i oko sankcija Rusiji.

– To je dvosekli mač i to nije lako. Nikada ništa ne obećavam, ali sam već sto puta rekao da je moje možda mnogo jače nego nečija najtvrđa zakletva – istakao je Vučić.

On je ukazao da će Srbija možda morati da uvede sankcije Rusiji, ne pod pritiskom, već pretnjom nečeg.

– Godinu dana ih nismo uveli, pokazali smo nezavisnost i odlučnost. Međutim, 2000. godine, hapšenje Slobodana Miloševića, pa kad smo ga uhapsili, rekli su predajte ga, vrata EU su vam otvorena. Da uvedemo sankcije, onda će reći, vreme je za konačni sporazum sa Kosovom. A on je de fakto priznanje, odnosno da ih pustimo u UN – rekao je Vučić.

Danas kada pogledate sva lažna obećanja, prvo moramo da idemo na ispunjenje svega što je potpisano, dodao je predsednik Srbije.

20 COMMENTS

  1. Уважаемый Александр посмотрите пожалуйста все что нужно сделать чтобы получать в Америке

  2. Dosta više te priče
    Koje pretnje
    Idemo dalje
    I prestani da jadikuješ
    🇷🇺☦️☦️☦️🇷🇺

    • Drazo,u potpunosti se slazem.Dosta kuknjave.Jesi li sef ili nisi.Ako nisi,idi dalje.Izabracemo drugog.Nisi jedini i nisi svetac.Dosta kuknjave.
      Zoran B.

  3. Kao Da Srbija nešto Srbija dobiva time što uvede sankcije Rusiji
    To niko normalan ne vjeruje
    Sjednica UN
    Je neophodna
    Pucaju nam na djecu
    Urazumi se halooo

    • Srbia ništa neće dobiti uvođenjem sankcia Rusiji, naprotiv, Zapad će još više otimati od Srbie

  4. Vučiću,,sit sam te,,sit sam tvog kukanja. Sit sam tvog ludog manevrisanja. Pripremaš nas na odricanje naše zemlje. Nismo mi ludi,,znamo tvoju krajnju nameru

  5. Sramvas bilo Neverovatno svaka vlast koja doce na politicku scenu isto radi pljacka ovaj neduzni Narod. Sramvas bilo sve ste prodali ,izneverili ,predali ste nase ljude koji su se borili za nas Narod ,prodali Arapima nase ravnice rudnike drugi se bogate na bedi Naroda rade za mizarne plate dok na Zapaduu u njihovim fabrikama ljudi zaracuju 3-5vise. Okrenuli ste leca Rusima izdali Kosovo jednom rescu unistili sve Srpsko Kulturu Istoriju Indetitet.

  6. Срам те било.Па нас свако плаши и пријети због тебе.Издајниче.

  7. Procitao ga je Putin.Zato mu nije isporucio oruzje koje je Srbija kupila.Vucic i njegova ku…njska posla.

  8. Presednice imas moju podrsku , uvedi vec jednom te sakcije rusiji i oni su nama uveli , dokle rusi da snama raspolazu a mi zbog nih da ispasto , nisu nam oni stvarno prijatelji . Uvedi sto pre ako mislis dobro srbiji i nasem narodu .

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here