Tanjug
Aleksandar Vučić

Policijski čas ovog vikenda trajaće od petka u 18 časova do ponedeljka u 5 ujutru, nezvanično saznaje B92.net.

Ipak, konačna oluka o policijskom času biće poznata danas.

Pored toga, za prvomajske praznike policijski čas trajaće nešto duže – od 18 časova u četvrtak, pa do ponedeljka u 5 ujuturu, nezvanično saznaje B92.net.

Odluka još uvek nije doneta, ali bi to prema mišljenju struke bilo najbolje rešenje kako se ne bi ugrozile optimistične prognoze povodom epidemije koronavirusa u Srbiji.

Ranije je dr Predrag Kon potvrdio da bi policijski čas mogao da bude na snazi i za Prvi maj i za Đurđevdan, a sličnu najavu dao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

“Za nas nema popuštanja i ne sme da ga bude, znam da će mnogi sada da se ljute, ali lekari su za to da se produži zabrana kretanja najmanje još dve nedelje, a posebno vikendom”, naveo je on i rekao da to znači da će gotovo izvesno zabrana kretanja ovog vikenda trajati od petka u 18 časova do ponedeljka u 5 ujutru.

8 COMMENTS

  1. Ma do juna policiski cas nema hrane nema nista samo ovi rogati sa pinka nek uzivaju nek se voze skupim kolima nek zderu narucenu hranu itd. Mi jescemo vazduh malter sa zidova sta fali nista.

  2. posto za vas sa vlasti ovi ljudski sudovi ocigledno ne vaze, spremite se za strasni sud boziji – izdajnici, licemeri, hipokriti, politicari, sotonine sluge!

  3. Fašistički diktatore Vucicu
    Ti i tvoji fasisti ste nama 65+ uveli kućni zatvor navodno zbog pandemije a ti izigravas pajaci ne noseći masku ili je nosiš nepravilno ko da ideš na partiju seksa sa probušene prezervativom.
    Nama si sada dao tri puta po pola sata u toku policijskog casa da možemo šetati bez optužbe i bez presude a osuđenom Gurovicu dozvoljavate dva sata šetnje tokom dana.Fasisticka bagra kako vas nije sramota. Robijaš više pazite nego nas 65+.DA verovatno je Gurovicu SNS FASISTICKO MAFIJAŠKA BAGRA KAO I TI VUCICU.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here