Tanjug/AP
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne vidi da su izbori dobro rešenje za našu zemlju i da imamo mnogo važnih stvari koje moramo da uradimo da bi građani leto i zimu mogli da dočekaju na najbolji mogući način.

On je potvrdio da je razgovarao sa liderom socijalista Ivicom Dačićem i dodao da je “ono što se dogodilo značajno narušilo” njihove odnose, ali da ne misli da su izbori rešenje.

– Ja ću i sutra sa njim da se vidim, da razgovaramo – naveo je Vučić.

“Lično nemam poverenje”, rekao je Vučić govoreći o SPS, ali “sada znamo da u teškim vremenima možemo da se oslonimo samo na sebe”.

Vučić je rekao večeras da je neophodno na racionalan i ozbiljan način sagledati situaciju na Kosovu, sačuvati mir kako bi Srbija imala godine napretka, i dodao da se ponaša ozbiljno, a ne parolaški.

5 COMMENTS

  1. Мислим да је преседник под великим пеитиском и да га боли тосто га у тој борби доволјно не подрѕавају неки лјуди и СПС.Ипак мислим да таја савеѕ ради добро и скоѕно и да мора да остаје.Пуно је притисака и антидрѕавних проблема и ѕато није време да се покида савѕ који ради скоро 10 година и то веома добро

  2. Prvo ostavke a onda izbori!
    Zabela ili ne, to je stvar tužilaštva i sudova … ali vreme je za političku penziju.
    Državu vode politički kromanjonci.

  3. Neznam ko je veci PAPAK od njih dvojice,obojica su se prelivali i menjali i ime a i kožu Ako mogu da sakupe glasove onda nisu lopovi krivi nego sam narod koji veruje lopovima.Normalno bih boli da lopov lopovu ne veruje,ali i to se desava.Sad ste ga birali i sad ga slusajte cetiri godine pa makar prste piukali umesto da jedete beli hleb.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here