EPA/Andrej Čukić
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas navode o postojanju dogovora s Hašimom Tačijem o rešenju kosovskog pitanja.

Vučić je izrazio nadu u mogućnost nastavka razgovora i da će u Prištini biti nekog s kim ćemo moći da razgovaramo.

– Ja sa Tačijem nisam imao ozbiljan razgovor ne pamtim od kad. To su zavereničke, besmislene teorije – podvukao je Vučić za TV Prva.

Vučić je kazao da se nada da će postojati neko u Prištini s kim ćemo moći da razgovaramo, dodajući da se oni tuku između sebe i da su u stanju da jedni druge optužuju za sve.

Čim bi imao bilo šta da kaže, odmah bi to, ističe, rekao građanima Srbije, bez obzira na okolnosti i što je to teško.

– Rekao bih to građanima u nadi da nešto imamo za budućnost, ali nemamo ništa, nemamo ni razgovore – dodao je on.

8 COMMENTS

  1. Narode cuvajte gos Vucica najbolji presednik Srbije do danas . Kako vam peru mozak pojedinci.
    Problem ne mogu do kasse da malo uzmu lovu pa im ne valja gosp. Vucic

  2. Sve sto je kod tebe ne, u stvari je da…Sve sto je da,u stvari je ne…Vec godinama slusamo tvoje verglanje…Skini se sam ili ce te narod uskoro na jedan vrlo neprijatan nacin skinuti,a ja iskreno to nikome ne zelim…. Ni najgorem neprijatelju…

  3. Чим је рекао да нема договор, значи да СИГУРНО су се договорили, наравно против интереса Србије!

  4. Gospodine predsednice, mani te se rabote za koju niste ovlasceni, ostavite to pitanje narodu! Narod nece nikakve pregovore jer je to okupirana srpska zemlja. Vase je da se ponasate u skladu ustava i da kao predsednik proglasite okupaciju!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Okupacija je prava rec ali kako moze, sa strane instalirani, “vodja naroda” to i javno da prizna? Treba ga najuriti kad sam ne dolazi na ideju da se povuce. Neka bezi svojima, jer za njega nece biti mesta u zemlji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here