EPA/Koca Sulejmanović

“Nemam dokaza da Rusija stoji iza protesta u Srbiji”, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u vezi sa navodima nekih medija koji to tvrde.

Vučić je rekao da je sastanak sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan Harčenkom pomeren za sutra iz tehničkih razloga.

– Da li sam srećan onim što radi deo ruskih, deo nemačkih, deo američkih medija, između njih ne vidim nikakvu razliku, nisam. Ali ja to podrazumevam, Srbija je nezavisna zemlja i srećan sam dok je tako. Kada su isti Dojče vele, Njujork tajms i, ne znam, BBC i Raša tudej, to je najbolji dokaz moje politike. A da optužujem bilo koju zemlju, ja to nisam u stanju – rekao je Vučić.

Podsetimo, pojedine nevladine organizacije, kao što je CEAS, gostujući u nekim domaćim medijima, “otkrile2 su “ruski trag” u demonstracijama u Srbiji, optužujući neosnovano i bez dokaza, kako je rekao ambasador Rusije Aleksandar Bocan Harčenko.

2 COMMENTS

  1. E predsedniče….ne izjavljuje se ono sto si izjavio pre nekoliko dana….te greske Vladimir Vladimirovič ne prašta…kasno je za pranje …

  2. Kada vidite da su na protestima samo vodje koji forsiraju rusku politiku. Sve je jasno ko stoji iza ovog.Pomesane su emocije, protesti su potrebni ana kraju ce se uspostaviti da su mladi ljudi “vrbovani” za tudje interese misleci da se ustvari bore za srpske interese.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here