Tanjug
Aleksandar Vučić

“Večeras smo dobili ogromno poverenje naroda u uslovima u koje je malo ko verovao i dobili smo veliko upozorenje naroda da moramo da budemo odgovorniji i još ozbiljniji i marljiviji”, poručio je predsednik SNS Aleksandar Vučić.

On je rekao da je SNS dobila više od dva miliona glasova na nešto manje od 3,3 miliona izašlih građana i da je to istorijski trenutak.

Vučić je naveo da je u Republici Srpskoj izašlo 87 odsto prijavljenih birača, a njegova lista dobila je 90 odsto glasova.

– Pobedili smo svuda od Čikaga, Berna, Beča, Moskve, Sočija. U Moskvi smo nešto “kiksnuli” i dobili smo 57 odsto, ali u Sočiju bilo je 95 odsto – rekao je Vučić.

 

Спутњик уживо у штабу СНС-а

Спутњик уживо у штабу СНС-а, где се очекује обраћање председника Србије Александра Вучића

Gepostet von Sputnik Србијa am Sonntag, 21. Juni 2020

 

9 COMMENTS

  1. Kako ga nije sramota polovina gradjanstva nije izasla na biralista i on proglasava apsolutnu pobedu. To samo moze SNS i Aleksandar Vucic.

    • O čemu vi, po vašeme više ne treba glasati. Na vlast bojkotom,da se ne zna broj glasova nego da vi sami proizvoljno ocenite koliko vama treba glasova.To samo moze propali DS i ambasadori NATO.

  2. To se zove demokratija kada manjina vlada vecinom, a izlaznost na izbore niko nesme da objavi….. diktatura totalna

  3. Ne razumem čemu se raduju? Ovo je ipak najteži posao na svetu. Velika je odgovornost voditi građane zemlje. Da li je baš to tako? Pozdrav normalnim ljudima

  4. БРАВО М А Ј С Т О Р Е !!! “Оно што се дешавало од 17 до 20 часова, да гласа по пет хиљада људи на сат, и то у ПРАЗНИМ биралиштима, превазилази и оне пераче прозора у САД који гину на сваких 10 секунди.

  5. E Sanja Sanja, zašto ta druga polovina građanstva nije izašla na birališta? Zašto? Da su izašli možda bi bio drugačiji ishod/rezultat izbora. Nego, ispali su kukavice. Bojali su se i kad bi izašli na birališta da bi i pored toga bili poraženi. U zapadnim zemljama nema bojkota izbora. Opozicija izlazi na birališta bez obzira što su im šanse za pobjedu minimalne. Tako se to radi u civilizovanim zemljama. Bojkot je štetan svima a najviše opoziciji, vjeruj mi Sanja.

  6. Bravo na uspehu Pretsedniče Vučiću! Čuvajte nam Srbiju i Kosovo. Ako se povežete sa Ivicom Dačićem imaćete preko sedamdeset od sto većinu a ono resto je mačiji kašalj.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here