Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je danas vakcine AstraZeneka na beogradskom aerodromu, a potom se, odgovarajući na pitanja novinara dotakao i teme filma Dara iz Jasenovca.

Vučić kaže da je gledao film Dara iz Jasenovca i da mu se lično veoma dopao.

– Ne mogu da ocenjujem to sa umetničke strane. Lično, film mi se dopao. Težak je, ali je potrebno da imamo jedan takav film o najvećem stratištu srpskog naroda kakav je bio Jasenovac. Ponosan sam na to što je država pomogla taj film i to je bila moja inicijativa. Ponosim se svime što smo uradili – rekao je Vučić.

3 COMMENTS

  1. Znači film je jedna velika propaganda. Svakako već postoji u vidu kombinacije 3 filma Šindlerova lista, Pijanista i Život je lep.

    • НИЈЕ тачно да је “Дара из Јасеновца” велика пропаганда. Нормално је да све државе неке филмове помажу из буџета, и то нема везе са уметничким квалитетом филмова. Треба погледати филм па онда доносити закључке, а не бити као комуњаре које су унапред осуђивале све и свашта што њима није одговарало у Југи. Паметноме доста …

    • Film nije propaganda cak nije ni opisao koliko su bili bolesni i brutalni jel da jesu ne bi mogao niko da ga gleda takva zverstva.
      Nasa greska je sto ga nismo ranije napravili ali bolje ikad nego nikad. Tragicno je da je jedan narod toliko zadojen mrznjom kao Hrvati.Njima su Srbi za sve krivi.Sustina je da ovo nikad ne treba da zaboravimo i znamo istinu mi i nasa deca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here