Predsednik Aleksandar Vučić prokomentarisao je danas otkaz srpskom fudbaleru Aleksandru Kataiju, u klubu u Los Anđelesu, zbog objave njegove supruge na društvenim mrežama.

– Kakve veze njegova žena ima sa tim kako on šutira loptu – konstatovao je Vučić gostujući na TV Pančevo, a u svetlu događaja u SAD poslednjih dana.

– To samo govori kakva se hajka vodi protiv onih koji nisu protiv predsednika Amerike. Ta žena ima pravo na svoj stav. Ako je počinila krivično delo – gonite je. Ako nije – ne razumem o čemu se tu radi – dodao je Vučić.

Srpski fudbaler Aleksandar Katai od pre par danas više nije igrač LA Galaksija, a do raskida saradnje je došlo nakon što je njegova supruga Tea Katai na društvenim mrežama komentraisala dešavanja u SAD i vređala demonstrante koji su na ulicama zbog ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda.

Katai se izvinio zbog svega toga i obrazložio da ne podržava stavove svoje supruge, ali je klub dan kasnije reagovao i raskinuo ugovor.

2 COMMENTS

  1. Вучић се бави само са озбиљним темама по питању боље будућности Српског Народа. За следеће изборе покупио је гласове фудбалера. И Тито је био омиљен међу фудбалерима. Плакали су кад је умро.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here