Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije je komentarisao pisanja pojedinih medija da Putinov najviši bezbednosni izaslanik Nikolaj Patrušev dolazi u Beograd.

– Gospodin Patrušev je trebalo da dođe u Beograd, ta poseta je otkazana. Gospodin Patrušev nije bio i neće doći u Beograd. A ti koji šire lažne vesti, njima je poptuno svejedno, ne znam ni o kome je reč – rekao je Vučić.

– Mi ne koristimo ovu situaciju da bilo koga napadamo i da bilo koga optužujemo. ali podsećamo na ono što se našoj zemlji dešavalalo 99 godine. Naše je da poštujemo međunarnodno pravo i da ne vređamo druge zemlje ili narode. A to što oni napadaju Srbiju, prvo kako ima pištolje na vodu, pa onda kako jača naoružanje… Pa dogovorite se, ili imamo pištolje na vodu ili jaku vojsku – rekao je.

5 COMMENTS

  1. Naj pametniji izbor bilo bi biranje rječi šta izgovarati il trenutno da ništa nekažeš jer kraj ovog epiloga Rusije-Ukraina nije pobeda nego veliki poraz i još veče posledice po ruskoj državi i narodu na svetskom nivou za sankcije da nepričamo užas zato morase pažljivo birati strategija izjave jer svako danas ima i sutra i prekosutra kad se krene posle nazad više nema ko trenutno ginu hiljadama ljudi posledice biče očajne po Rusiji.

  2. Da Rusi nisu imali pijanicu Jelcina nikad nebi dosli do ovog rata i NATO bi odavno bio zaustavljen na granici Nemacke. A nebi ni imali smelosti da bombarduju Jugoslaviju.

  3. Niste pogodili nijedan ako hočete realno naj veči krivac je Adolf Hitler da je on na vreme skockao spakovao sve sad bi svet bio miran od svih ovih gluposti nažalost pošto nije onda svako može da kaže šta god hoče opravdano.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here