Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je sinoć, zajedno sa ministrom unutrašnih poslova Nebojšom Stefanovićem i zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem, radnike beogradskog JKP „Gradska čistoća“ i tom prilikom podsetio na težak posao koji rade, objavljeno je na Instagram profilu „bućnostsrbijeav“.

– Vi radite užasno težak posao i srećan sam što vas imamo – poručio je predsednik Vučić radnicima.

Jedan od radnika rekao je predsedniku u video snimku koji je objavljen na Instagramu da za 30 godina nijedan predsednik nije obišao JKP „Gradska čistoća“.

– Ono što je najlepše jeste to da ovi ljudi ne kukaju, rade najteži posao i da će da se bore za ovaj grad i za našu zemlju. Veliko vam hvala – rekao je Vučić radnicima, kako je objavljeno u video snimku naslovljenom „Burek u ponoć s vrednim radnicima JKP „Gradska čistoća“.

Vesić je na svom zvaničmom Fejsbuk profilu objavio da je imao tu čast da Vučiću i Stefanoviću zajedno s direktorom JKP „Gradska čistoća“ Markom Popadićem bude domaćin.

– Predsednik Vučić je razgovarao s radnicima treće smene, pred njihov izlazak na teren. Predsednik se interesovao za probleme i uslove rada i zahvalio im, jer obavljaju jedan od najtežih poslova koji je značajan za sve Beograđane. Predsednik Vučić je predsednik svih građana, što je večeras pokazao i prvi je predsednik države koji je u 135 godina dugoj istoriji posetio ovo komunalno preduzeće. Hvala mu u ime grada Beograda i svih zaposlenih u komunalnom sistemu naše prestonice – poručio je Goran Vesić.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime