Tanjug
Aleksandar Vučić

Otvorićemo granice kada ih i svi drugi otvore, kaže predsednik Aleksandar Vučić.

On je time na TV Prva odgovorio na pitanje gledateljke koju je zanimalo kada će biti otvorene granice, budući da joj je majka ostala u Austriji da radi, a suprug u Nemačkoj.

– Kada i svi drugi otvore. A, te ljude… sve što smo mogli, uglavnom smo primili. Voleo bih da se vaši vrate i da pokušamo da ih zaposlimo ovde – rekao je Vučić.

20 COMMENTS

  1. Постовани Председниџе,
    ја се дефинитивно враџам у своју отаџбину.
    Видеџи понасање доброг Европског света….
    Рођен у Немачкој, провео 44 године код Франкфурта фирма, све гасим !!!

    Пуно успеха и поздрава
    Здравко Билаковић

      • Mogu da te razumem ,od Obradovica bi dobio 1000€ a ne 100€ kao kod Vucica !!

      • Затвори све чекамо те заједно са СНС ботовима, прво ће да ти дођу Знонкови мафијаши па Вучићеви, да поставиш за директора неког СНС Бота, врло добро знам о чему причам, даћу вам пример Гир Краљево) предузеће тј фирма за производњу намештаја, два мес нису могли да извозе намештај, док год нису поставили СНС бота за неког директора а свим радницима је умањена плата за 10000/12000 дин. Тренутно су откупили све мале и средње фирме које су пословале добро, рецимо као кабловски оператери.. Ресторани и кафане по бањама и великим градовима су мафијаши купили. (Звонко Веселиновић) Дође ти мафија на кућну адресу не прете ти али дају до знања да знају кога имаш у породици где се крећеш и сл..па ти размишљај.. Ако ти се иде негде брате мили мој савет ти је да тражиш земљу са мање ратова и крвопролића, ово је било и биће буре барута одувек, лопови су на све стране од портира у болници и општини па до самих кљунова који се продају за 5е па до доктора у болницама, морал нам је на нули, мој је савет Аустралија.. Топло је има наших пуно, велика земља.. Наравно да и тамо има лошег нема као код нас, где алави политичари краду и краду и краду и никад им није доста..

  2. Драги Џо, у Србији постији на 1000 фирми које успешно раде и опстају годинама без обзира на постојање тајкуна, рекеташа и бирократије. Једна од њих је и моја. А не бавим се ни политиком, ни криминалом, ни преварама, дајем редовно плате, плаћам порезе, све радим преко рачуна и нема ми се шта замерити. Уз то, познајем гомилу предузетника који се истим могу похвалити а при том су још успешнији од мене. У Србији се може поштено радити и зарадити. Немој кукати на државу него се потруди и ти мало и видећеш да може.
    А господину Билаковићу поручујем: Добро дошао земљаче! И срећан ти нови почетак!

  3. I kad ovo prodje,svi koji su se vratili opet će otići na zapad,normalno zato što ovde nema posla i ne znam ko još veruje ovom bolesnom čoveku.

  4. Stvarmo ne znam zasto si cekao 44 g verovatno ti je bilo lose ali nisi mogao . A i stace ti firma u tudjini kada je prodas i sada kada odes u penziju koju si stekao u toj odvratnoj nemackoj a bice ti verovatno mala 1000 do 1600 e mozes da se vratis . Ali ostavi tu penziju toj odvratnoj nemackoj uzmi srpsku od 150 e.

  5. Pa, Aleksandar je u pravu, i ja imam firmu 20god i sve placam redovno, ali bas sve, imam extra kreditnu sposobnost. Ali, ne zaboravite jedno. Mene jedan radnik sa platom i svim obavezama kosta 75000, kada bi me kostao koliko stvarno vredi ne bi me nigde bilo, ali sta cu je kada je tako… a radio sam i kao oficir 7 god sa platom 50-100DM. Tesko ce se ovde bilo ko sa strane snaci, jednostavno mi nismo ni svesni koliko smo multidisciplinarni da bi uspeli.

  6. Bravo Vučiću,

    Svaka čast! I ja se vraćam. Ovamo je haos, jedino je kod vas kao i do sada sve pod kontrolom.

    Bravo Srbijo!

  7. Hvala svima na iskrenim.komentarima , i ja se nevraćam zbog samo jednog razloga radio sam u državnoj firmi 17g sa benificijom 23godine i stekao sam prijatelja koji mi je davao na veresiju da kupim osnovne namernice pa kad plata dođe ja rešim dug. 12 godina sam van Srbije i nemam krrdit imam kuću koju nisam nasledio nego kupio za keš ,vozim sskroman auto BMW 530 xd. Iz 2009g. Vozim Hondu cbf 600 iz 2006 h u dobrom stanju ,račune plaćam na vreme godišnje odmore koristim na vreme i po želji. Z A D O V O LJ A N

  8. Kao prvo ,mnogo nekulturnih ljudi sa komentarima, ruznim recima,uvredama….pa da,to je Srbija, mentalitet neskolovanih ljudi….svaka cast izuzecima i na lepom izrazavanju !

  9. Dobro došao u domovinu! Ako budeš gazda kao ovi što se hvale biznisom, radnici će ti biti gladni. Kod nas gazde imaju novca za džip, putovanja, bazene, kurve…. Samo nema para za plate!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here