Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je novoizgrađeni stadion u Loznici, koji je izgrađen po najvišim UEFA standarima.

Vučić je obišao novi stadion sa fudbalskom legendom Draganom Džajićem. Prva utakmica na novom stadionu u Loznici biće odigrana danas u 17 časova između domaće fudbalskih klubova Loznica i Vrelo.

Dan kasnije, u nedelju, A reprezentacija Srbije odigraće utakmicu sa Bugarskom u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope sledećeg leta u Nemačkoj.

Izgradnja i opremanje lozničkog stadiona, koji ima dva nivoa tribina, koštala je oko 30 miliona evra.

Stadion može da primi nešto više od 8.000 posetilaca.

3 COMMENTS

  1. Srbija se gradi.Srbija radi Stvoren je srpski svet.Srbima je vracen patriotski ponos.Srbija jaca i ide napred.Srbija je 1912 godine bila pod bankrotom.DOS je doveden na vlast NATO bombama,DOS je unistio Srbiju od dna do vrha,hnistio privredu fabrike,vojsku predao srpske generale koji su branili Srbe i Srbiju i RS u HAG.DOS je priznao sve ono sto su neprijatelji Srba uradili.Priznali su Oluju, nepostojeci genocid.trazili su da se konacno KiM oduzmu Srbiji..Srbija ne samo da se obnovila nego je postala nekoi ako jos traje zapadni terora po svetu.

  2. ŽIVELA EVROPA, ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here