Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ponudio razgovor i konsultacije svim političkim akterima kako bi ih upoznao sa svime sa čime se Srbija sučava, ali da su pojedini to odbili i najavio da će se pojaviti u Narodnoj skupštini kako bi odgovarao na sva pitanja.

Vučić je u video poruci objavljenoj na Instagram nalogu “buducnostsrbijeav” naglasio da je pre dva dana rekao istinu o svim problemima sa kojima se Srbija suočava po pitanju KIM.

– Ništa nisam skrivao od vas. Rekao sam kako i koliko smo se borili i kako nameravamo da se borimo u budućnosti za našu zemlju – naveo je Vučić.

On je dodao da je ponudio svim političkim akterima razgovor i konsultacije kako bi se upoznali sa pritiscima i svime sa čime se Srbija suočava.

– Rekli su da ne žele da razgovaraju ili bar dobar deo njih ne želi javnu manifestaciju, predstavu za svoje političko delovanje. Žao mi je što nisu razumeli da je država važnija od političkih interesa bilo koje stranke, bilo koga od nas. Moja obaveza je da poštujući parlament izađem u susret svim njihovim zahtevima. Pojaviću se u Narodnoj skupštini, odgovarati na sva pitanja i boriti se za Kosovo i Metohiju i našu Srbiju – poručio je Vučić.

On je uz to napisao da “država Srbija i njeni interesi uvek moraju da budu ispred stranačkih i pojedinačnih”.

“Samo zajedno i ujedinjeni možemo da se izborimo za bolju budućnost naše zemlje”, poručio je Vučić.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here