Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da se tužba Kosova za genocid protiv Srbije može uraditi samo preko neke druge države, a to je Albanija.

On je poručio Albancima u Prištini, koji svakog dana prete Srbiji tužbama za genocid, da to ne rade.

– Tužbu za genocid protiv države Srbije, koja je uvek i koja i danas formalno pravno postoji na KiM, možete da izvedete samo preko druge države, Albanije. To bi značilo de fakto početak ujedinjenja sa Albanijom. Upozoravam vas i molim da to ne činite – rekao je Vučić.

Pozvao je i one koji Prištinu i dalje, kako kaže, ljuljaju i paze kao svoje dete da to ne čine.

– Kao Boga ih molim da to ne čine – rekao je on.

3 COMMENTS

  1. To je zato što mi nemamo listu genocida urađenih nad Srbima i Srbijancima, pa ovi što su nas “flaširali” baš nas optušuju za genocid. Šta je sa silovanim Srpkinjama u Sarajevu? Šta je sa flaširanim Srbima na Kosovu!? Kako se pomerala granica Kosova na štetu Srbije tokom 20-tog veka. Kako se pomerala granica sa Crnom Gorom na štetu Srbije tokom 20-tog veka!? Mi smo okupirani jugoslovenskim aparatom koji vlada lažnim Srbima, i dok ne rešimo taj problem stalno će bit, figurativno rečeno,i na rasprodaji zemlja preko Drine i Đetine… Setimo se samo Gede Gluperde u beogradskoj vladi koji je sve rapsrodao…
    Značemo da smo prevazišli problem sa jugoslovenskom okupacijom onog trenutka kada im neko isključi struju, i to je to.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here