Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da zapadne sile ne znaju u kakvom su problemu zbog angažmana Srbije oko rezolucije o Srebrenici.

– Ne znaju šta da rade u Njujorku, može da im se dogodi da za tu rezoluciju, iza koje su stale najmoćnije zapadne sile sveta i Nemačka i Amerika i Engleska… dobiju manje glasova za, nego što su mislili – rekao je predsednik Srbije na predizbornom skupu u Lazarevcu.

Kako je naveo, jedna mala Srbija će se boriti do poslednjeg trenutka za svoj obraz, čast, za svoje ime i prezime.

– Rekli ste, vi ste veći od naše Srbije, ali mi ćemo da vam se suprotstavimo i branimo našu zemlju u Njujorku, i u Briselu i u Strazburu, i na svakom drugom mestu gde budete pokušavali da ukinete pravo našeg naroda da bude svoj na svome i da čuva svoje časno ime i prezime – rekao je Vučić.

On je rekao da nije optimista, da je surovi realista koji više voli narodu da predstavi lošije stvari, nego da ga obmanjuje.

Naveo je da će iduće nedelje verovatno ići u Njujork da bi se još jednom obratio pred GS UN svim zemljama sveta i da ih pozove da ne glasaju za rezoluciju o Srebrenici.

On je na rekao da hoće da se bori za Srbiju i njene interese, dodajući da u narednih 10 dana predstoji velika i važna bitka za našu zemlju.

12 COMMENTS

  1. ne razumem zasto se branimo sve te tri sile su izvrsile genocid nad Jugoslavijoim i srpskim narodom..

  2. Браво Вучићу, одавно нисмо имали таквог борца за Србију.

  3. SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!!

  4. СЛАВА НА ВИСИНИ БОГУ☦️
    СЛАВА ЦЈЕЛОВИТОЈ 🇷🇸СРБИЈИ Р1244УН🇷🇸
    СЛАВА РУСИЈИ🇷🇺☦️🇷🇺
    СЛАВА БРИКСУ 🇧🇷🇷🇺🇳🇪🇨🇳🇿🇦

  5. Bravo Vucicu, dostojni predsjednice Srbije.
    Govoris pravo i u interesu Srba i Srbije, a ne kao Maki koji
    ne prestaje da gura Srbiju u zagrljaj onih koji zele potcinjenu Srbiju.
    Ti branis obraz Srbije.
    Bravo!

  6. Možda će se najmoćnije zapadne sile sveta i Nemačka i Amerika i Engleska suočiti sa svojim zločinima prema srpskom narodu, priznati greške, početi da poštuju teritorijalni integritet i suverenitet Srbije, a onda doneti rezoluciju po kojoj će se ceo svet sećati tih zločina !!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here