Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da će svakako večeras doći na RTS i uživo gostovati u emisiji Uputnik, uprkos najavljenom pozivu Saveza za Srbiju pristalicama da ga sačekaju pred zgradom javnog servisa, jer, kako je rekao, to nije pitanje njegove bezbednosti, već bezbednosti i slobode kretanja koju moraju uživati svi građani Srbije.

– Predsednik Srbije ne sme da se povlači pred nasilnicima, uprkos pretnjama i pritiscima, jer tako pokazuje da ničija bezbednost u Srbiji ne sme biti dovedena u pitanje – rekao je Vučić u direktnom uključenju u specijalnu emisiju Pink televizije.

Vučić je zamolio svoje pristalice i sve građane koji su mu danas, kako je poreneo, slali poruke podrške i iskazali spremnost da i oni dođu pred zgradu RTS-a – da ne dolaze, da bi se izbegli neželjeni scenariji.

– Neka oni dođu… ja strah nemam – rekao je predsednik Vučić.

2 COMMENTS

  1. TAKO JE SRBINE I SAMO TAKO ..ALI DA SPECIJALNA BRANI TEBE ,JER SI TI GLAVA DRŽAVE I DA UBIJE SVE U MOMENTU KOJI SE PROTIVE TVOM DOLASKU ..NA TV. .AJDE MOLIM TE POKAŽI TIM AMERIMA I ENGLEZIMA DA I MI MOŽEMO DA UPOTREBIMO POLICIJU U ZAŠTITI GRAĐANA I PREDSEDNIKA I OKUPLJANJA SEKTI BITANGI …AJDELAFE -SRBINE ..TO DODIKNEBI TRPIO ,PA MAKAR I PO CJENU DRŽAVE ,.JERR DRŽAVA SI TI I TREBA DA SE BRANIŠ LEGITIMNIM SREWDTVIMA ..HLADNA VODA ,POD PRITIEKOMDAIM TJELA POBACA I ONDAJOŠ OENDRECI I ODMAHPUSTITI SLIKE IZ -ŠPANIJE -NJEMAĆKE -BRITANIJE -AMERIKE -RUSIJE -I UPOTREBE POLICIJE I MOGU DATI GA DUDE DOK NE POLUDE

  2. To sto neki misle hajde dA sacekamo Presjednika da ga upitamo nesto. Pa viste jos balkanska drzavo. Kakvo je to obezbedenje presjednika vLde kad svako moze da pride gdje hoce i da nesto pita , Pa stra rade bezbjednosne sluzbe . Osiguranje na visokom nivou. I to ne ide tako

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here