Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ga opozicija nikada neće pobediti na izborima i najavio da će se povući, ali nije precizirao kada.

Vučić je konferenciji za novinare u Predsedništvu rekao da će se on u jednom trenutku sigurno povući sa političke scene, ali da do tada čelnici opozicije – koje je nazvao “korumpiranima” – neće moći ni da mu se približe po izbornim rezultatima.

Takav stav obrazložio je tvrdnjom da narod u Srbiji “ceni marljivost, poštenje, posvećenost i patriotizam”.

– Neće me oni pobediti nikada, niti mogu, tako nesposobni i korumpiranji ljudi, poput onih koji vode taj savez, kako se zove. Skloniću se ja pre nego što oni dođu u poziciju da mi se približe uopšte – rekao je Vučić novinarima posle susreta sa decom iz tri osnovne škole iz Zubina Potoka i Zvečana.

On nije želeo da precizira kada će da dođe do njegovog povlačenja iz politike, da li posle parlamentarnih izbora sledeće godine ili u nekom drugom terminu, ali je istakao da će javnost o tome biti obaveštena “iz stranke kojoj pripada”.

– Moj mandat predsednika Republike traje još dve i po godine – podsetio je Vučić.

1 COMMENT

  1. Gospodine presednice, morate znati da vam narod veruje i da vas narod izuzetno voli. Vasim radom i postenjem dokazali ste koliko veliki ste patrioata Srbije koju toliko volite. Nemojte dozvoliti da svakodnevne lazi podmetanja onih koji bi rado da dodju na vlast i ponoo pljackaju Srbiju vas obeshrabri. Vi ste gospodine presednice Srbiju digli iz pepela. Ugled vas ali i Srbjje u svetu pokzuje koliko je Srabija uznapredovala u ovom vremenu od kad ste vi i vasa partija na vlasti. Neka vam bude snaga iza dalju borbu ljubav naroda prema vama postovanje i vera u vas i vasu partiju da nastavite borbu protiv lopova pljackasa za suverenu Srbiju i bolje sutra gradjana Srbije. Ziveli sto godina bog da vas cuva i vase naj milije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here