EPA/Andrej Čukić
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras, komentarišući zabranu ulaska na KiM patrijarhu srpskom Porfiriju, da će preduzeti sve mere da zaštiti srpski narod “posle naoružavanja Albanaca i posle podizanja njihove borbene gotovosti”.

– Sve dajemo od sebe da sačuvamo mir i stabilnost. Nažalost, nas nisu hteli da slušaju, ili ih nije mnogo ni interesovalo da nas čuju – naveo je Vučić u snimku objavljenom na Instagram nalogu “buducnostsrbijeav”.

On je, povodom zabrane ulaska patrijarhu Porfiriju na KiM, naglasio da se to nikad u istoriji nije dogodilo.

– I baš ih briga. Besmisleno saopštenje, nevažno… Ali će i dalje da govore samo o srpskim barikadama koje su samo znak nezadovoljstva i borbe srpskog naroda da budu svoji na svome i ništa više – naveo je on.

On je naglasio da, u skladu sa tim, želi da obavesti “da smo u teškoj situaciji, ali da ćemo dati sve od sebe i da ćemo brinuti na svaki način kako da sačuvamo mir i stabilnost i ne samo to, kako da zaštitimo naš narod na severu Kosova i Metohije”.

– U skladu sa tim, a posle naoružavanja Albanaca i posle podizanja njihove borbene gotovosti, preduzeću sve mere da zaštitimo naš narod i sačuvamo Srbiju – poručio je Vučić.

3 COMMENTS

  1. Зна се.Читава територија је Србија.Послати упозорење КФОРУ и НАТО пријатељима и среди ситуацију у кући.Ако треба рат…имат ће га.Доста је више и шиптара и “пријареља”.И заборави ЕУ,она се распада.

  2. Vucic zivi i prosli vek,jos Nije svatio da se Radi o Dve Nezavisno Drzavice,i Da Srbija je Malecka.ima oko 6 milliona Stanovnika,Uporedivsi,Ukrainom Tamo za 10 méseci,oko 15 millions ljudi je napustilo Zemlju,Sta ce biti sa Srbijom Ako ona napada Kosovo Susednu Drzavau,Prosto ce Nestati.

  3. Gospodine Vučiću,
    Vrlo bitno je da povodom ovoga sazovete hitnu sednicu UN
    Pa tamo sve činjenice iznesite zašto ovako samo za domaću javnost , jasno vam je da nemate Zapadne Prijatelje,
    Ti isti prijatelji naouružavaju albance a kao brinit će Srbe , pa vidjeli smo kako, samo posmatrali dok su albanci ubijali Srbe,
    Nema pregovora nego samo u UN
    Rezolucija 1244 UN
    Da se ispuni potpuno
    Vojska i policija Srbije da se vrati na svoju srbsku Svetu Zemlju,
    Eto toliko
    Hvala vam ako ovo hoćete da uradite,
    P.S
    Bez odlaganja , svaki minut je bitan
    🇷🇸☦️🇷🇸

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here