Instagram
Aleksandar Vučić i Miroslav Lajčak

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Mostaru, gde boravi u okviru radne posete BiH, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.

Vučić je na Instagramu naveo da je razgovor sa Lajčakom bio otvoren i konkretan.

“Još jedan otvoren i konkretan razgovor sa Miroslavom Lajčakom o sve većim izazovima pred nama, položaju srpskog naroda, dešavanjima na Kosovu i Metohiji i sve manjem prostoru za rešavanje otvorenih pitanja kroz konstruktivan dijalog i poštovanje međunarodnog prava”, poručio je Vučić.

Istakao je da je tokom sastanka ponovio da Srbija uporno nastavlja da vodi odgovornu i ozbiljnu politiku očuvanja mira i stabilnosti, i naglasio da nema povlačenja i kompromisa kada je reč o bezbednosti srpskog naroda i zaštiti nacionalnih interesa.

“Kao naš dugogodišnji partner Lajčak zna da će se Srbija boriti uvek i na svakom mestu za svoj narod, zemlju i istinu. Mi drugu otadžbinu nemamo, niti možemo ići drugim putem”, dodao je Vučić.

Predsednik Vučić će posle sastanka prisustvovati svečanom otvaranju 25. Međunarodnog sajma privrede u Mostaru, gde će se obratiti.

Vučić će na Sajmu privrede posetiti i paviljon Srbije, gde će biti predstavljeno 26 naših kompanija iz različitih sektora, koji predstavljaju svoju ponudu sa ciljem da dogovore nove poslove i povećaju izvoz u region i šire.

Na kraju posete, očekuje se susret predsednika Vučića sa predstavnicima Srba iz Mostara.

3 COMMENTS

  1. И ШТА КАЖЕ лајчак
    СРБЕ ХАПСЕ ЗЛОСТАВЉАЈУ ОТИМАЈУ ИМ ИМОВИНУ
    А ЕУ ТО НЕ ЖЕЛИ ДА ВИДИ
    О ЧЕМУ ОНДА ПРИЧАТИ, ВРИЈЕМЕ ЈЕ ЛИЈЕПО У МОСТАРУ , кафица и колач
    ПА ЛАГАНО …
    ПРЕГОВОРИ МОРАЈУ ДА СЕ ПРЕКИНУ
    И ВРАТЕ У УН
    Р1244УН ЈЕ ТАМО НАСТАЛА И ТАМО ПОТПИСАНА
    А ЕУ ЈЕ НЕ ПРИХВАТА
    ЗАВРШИТЕ ТУ ЛАЖ.

    🇷🇺☦️🇷🇺

  2. Na medjunarodnom sajmu u Mostaru o Kosovskim Srbima… Tu je i Plenkovic i domaci lideri, masa posetilaca- bas lepo mesto za dubok razgovor:)

  3. SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here