Tanjug
Aleksandar Vučić

Tri ključne teme s Makronom – sutrašnji samit, bilateralni odnosi i budućnost Evrope i Srbije u Evropskoj uniji, rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

Vučić je izjavio da je sat i po razgovarao sa Makronom u četiri oka.

– Moram da kažem da me je odveo u odaje koje nisu zvanična kancelarija, pa sam mogao da vidim posebne sobe za francuske predsednike. Setio se emocija koje je doživeo u Beogradu. Pokazao je izuzetno gostoprimstvo – kaže predsednik Srbije.

3 COMMENTS

  1. Posebne prostorije, zadovoljstvo, razumevanje? Sudeci po naklonostima doticnih, mogu samo da nagadjam sta su tamo radili. A možda je Maki samo tešio Akija zbog dogadjaja u zemlji.

  2. Niko od nas nije Video to Makronovo Gostoprimstvo za Vas Gospodine trenutni Predsedniče Srbije. Svi i ceo Svet je Video kako ste Vi ugostili Gospdina Makrona koji je bio u Tom trenutku pun emocija. A Vama i Srbiji pred vaš dolazak u Pariz je zario Nož u Leđa Srbiji i Srbija krvavi i pored Toga molite i klečite neznam zašto. Što se tiče svega ovog što nam je dala Francuska, Nemačka to nije ništa poklonjeno, već je to u vezi bombardovanja nešto su nam dali na popust a nešto je Srbija platila a nešto je i Vama krijući dato u vaš džep siće i troška. To Vi naš narod kao i uvek lažete i nemanam druge dok se ne podigne budak i motika protiv vas lopova i bandi. Dosta mi je Vaših laži. Hej NARODE SRBIJE, POGLEDAJTE OVE DVE SLIKE. ŠTA VIDITE? VIDI SE DA SU OVA DVA ČOVEKA NAJEŽENI I IZGLED IMAJU KAO DA STOJE NA IGLAMA. ATMOSFERA JE JAKO OČAJNA JER JE OVAJ IZ SRBIJE NEPOŽELJNA OSOBA!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here