Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas građanima u Donjem Tovarniku kod Pećinaca, u okviru posete Sremskom okrugu, da će država sačuvati Srbiju celovitom, onako kako piše u Ustavu, ali i da više ne smemo da ponavljamo greške iz prošlosti.

– Nije lak period pred nama, ali treba da znate da kada vodimo odgovornu, ozbiljnu i mudru politiku, da Srbija uvek izlazi kao pobednik – istakao je Vučić.

Dodao je da ćemo sačuvati našu Srbiju celovitu, ali da istovremeno nećemo biti izolovani.

– Čuvaćemo i mir, jer mi dece za bacanje nemamo. Mnogo smo grešaka napravili u prošlosti i takve greške više ne smemo da ponavljamo – poručio je Vučić.

2 COMMENTS

  1. Vucicu nije mi jasno kako ces sacuvati celovitu Srbiju sa ustavom gde je Kosovo i Metohija sastavnio deo Srbije.Kada sada trebas da prihvatis Evropski predlog gde traze da Srbija prizna drzavne simbole Kosova Diplome.Carinske pecate.Registarske tablice RKS ne ometanje Kosova u uclanjenje u sve medjunarodne organizacije.Neces smeti da vrsis opstrukcuju jer odmah ce uskratiti donacije iz Evrope.Jedino ako mislis
    da ostane na papiru da je po
    ustavu Srbije Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije ,ali to je prevara.gradjana Srbije gde narod nece dozvoliti.Sam vidis da se zadovoljavas sa samo jednom ZSO gde i pired toga Kurti odbija da firmira vec 10god se ceka.Srbija gubi 70%teritorije i ta Zajednica bice u sastavu RKS gde ce opet Albanci vrsiti teror i pritisak da bi ih etnicki ocistili jednom zauvek.To je ta njihova nacionalisticka politika.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here